hope, you will find the correct..

Category: DEFAULT

Mañana (Domani) - Raffaella Carrà - ¡Barbara! (Vinyl, LP, Album)

8 DEFAULT

About The Author

8 Comments

 • Kajill says:
  Raffaella Carrà. About: 18 June Raffaella Roberta Pelloni was born in the city of Bologna. She grows up in the small village Bellaria-Igea Marina in the Rimini province together with her mother Iris and Grandmother Andreina. Her father leaves the family when she is one year old. At the age of four she gets classes in classical ballet.
 • Guk says:
  Raffaella Carra la Prima puntata di CANZONISSIMA '70 by Ma L. R. CARRA' - MARACAIBO by amicoamante [Deleted video] PEDRO (Barbara) - Raffaella Carrà by FrankJimmy. Raffaella Carrà Disco Samba Fantastico 3 HQ by MrDiabo Dammi un bacio - Raffaella Carrà (Fantastico 3) by FrankJimmy.
 • Meztigal says:
  Get Raffaella Carrà setlists - view them, share them, discuss them with other Raffaella Carrà fans for free on doctpatalfuncparse.riticreicolsatareftulaholectti.infoinfo!
 • Tygotaxe says:
  Raffaella Maria Pelloni, e njohur më mirë si Raffaella Carrà (Italian: [raffaˈɛlla karˈra], lindur më 18 Qershor , në Bolonja) është një këngëtare italiane, balerinë, prezantuese televizive dhe doctpatalfuncparse.riticreicolsatareftulaholectti.infoinfo është një figurë popullore në Evropë dhe në Amerikën Latine, si rezultat i prezantimeve dhe regjistrimeve të saj të shumta të njohura, dhe për shkak të shumë.
 • Voodookora says:
  Raffaella, an Album by Raffaella Carrà. Released in on RCA (catalog no. RCA ; Vinyl LP).
 • Tojazahn says:
  Raffaella Carrà discography and songs: Music profile for Raffaella Carrà, born 18 June Genres: Euro-Disco, Italo Pop, Europop. Albums include La grande bellezza, Far l'amore, and Disco Crash.
 • Kazragal says:
  View credits, reviews, tracks and shop for the Vinyl release of Raffaella on Discogs/5(14).
 • Faukazahn says:
  May 20,  · Raffaella Carrà TV & Film Sync Placements. RCA Album showing Raffaella Carra wearing gray hoodie w/gray background. Scranda la Mela. Download on Amazon - Scranda la Mela Play on YouTube - Scranda la Mela. The Man Without Gravity 1 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *